Послуги Studio Invest
Аутсорсинг
Аутстаффінг
Ведення операцій по заробітній праці
Ведення первинного бухгалтерського обліку
Відновлення бухгалтерського обліку
Консультаційно-інформаційні послуги
Співпраця з іноземцями
Супровід зовнішньоекономічної діяльності
Супровід перевірок контролюючих органів
Супровід реєстрацій
Формування і подання звітності
Функції головного бухгалтера
контакты
+38 /0412/ 55 09 59
+38 /0412/ 48 03 22
 
 

Послуги Studio Invest

Начало каталога » Супровід реєстрацій

 

Супровід реєстрацій

Studio Invest надає послуги з супроводу реєстраційних дій, що максимально економить ресурси клієнта. Врахувавши побажання клієнта, спеціалісти нашої компанії запропонують варіанти реєстрації з повною Вашою участю або з мінімальним Вашим втручанням. В залежності від Вашого вибору, нами будуть запропоновані найбільш комфортні для Вас умови, що в свою чергу дозволить зекономити Ваш час та кошти.

Супровід створення нового підприємства

Процес створення нового підприємства вимагає високої відповідальності та врахування усіх найбільш тонких аспектів. Велика кількість нотаріальних та реєстраційних дій, подання заяв до контролюючих органів, дотримання чіткої послідовності дій, зазвичай займає значний часовий проміжок. Завдяки партнерству зі Studio Invest реєстрація нового підприємства пройде швидко і успішно.

Супровід реєстрації платником ПДВ

Відповідно до положень українського законодавства є два варіанти за яких підприємство може стати платником ПДВ: добровільна або обов’язкова реєстрації. В обох випадках до контролюючих органів необхідно подавати пакет документів для підтвердження Вашої діяльності.

Супровід реєстрації платником єдиного податку

В залежності від обсягів діяльності підприємства та його масштабів, Ви можете обрати спрощену систему оподаткування, що дозволить мінімізувати податкове навантаження на Ваше підприємство.

Супровід переходів з однієї системи оподаткування на іншу, а також перехід між групами

У зв’язку із зміною обсягів діяльності підприємства, виникає необхідність переходу з однієї системи оподаткування на іншу. За умови, коли підприємство вже перебувало на спрощеній системі оподаткування, виникає необхідність переходу між групами.

 

Співпраця зі Studio Invest дозволить Вам здійснити усі реєстраційні дії у найкоротші терміни. Кваліфіковані спеціалісти проконсультують Вам у виборі найбільш вигідної для Вашого підприємства системи оподаткування та допоможуть у здійсненні усіх бюрократичних дій.




 версия для печати
 
  Создание сайта - LookMy.info на базе CMS MYSITE