Послуги Studio Invest
Аутсорсинг
Аутстаффінг
Ведення операцій по заробітній праці
Ведення первинного бухгалтерського обліку
Відновлення бухгалтерського обліку
Консультаційно-інформаційні послуги
Співпраця з іноземцями
Супровід зовнішньоекономічної діяльності
Супровід перевірок контролюючих органів
Супровід реєстрацій
Формування і подання звітності
Функції головного бухгалтера
контакты
+38 /0412/ 55 09 59
+38 /0412/ 48 03 22
 
 

Послуги Studio Invest

Начало каталога » Аутсорсинг

Аутсорсинг

Аутсорсинг – це передача на договірній основі непрофільних функцій підприємства іншим організаціям, які спеціалізуються в конкретній області та володіють відповідним досвідом, знаннями, технічними засобами та здатним більш ефективно вирішувати поставлені перед ними завдання. Тобто це спосіб підвищення ефективності функціонування підприємства за рахунок концентрації усіх зусиль на основній діяльності.

Одним із найбільш популярних є такий різновид аутсорсингу, як аутсорсинг в сфері фінансів і бухгалтерського обліку. Аутсорсери пропонують свої послуги в області постановки, ведення, відновлення бухгалтерського та податкового обліку, складання звітності, ведення справ з податковими інспекціями включно до судових розглядів із залученням юристів аутсорсерів.

Аутсорсинг дозволяє вирішити проблеми з залученням, навчанням і утриманням кваліфікованого персоналу. Клієнт також уникає витрат на інвестиції в обладнання і програмне забезпечення, необхідні для підтримки бізнес процесів що передаються та на їх подальшу технічну підтримку, оновлення, ремонт.

Studio Invest надає послуги по повному і частковому бухгалтерському та фінансовому аутсорсингу, що дозволить Вам обрати необхідний саме для Вас вид бухгалтерського супроводу господарської діяльності Вашої компанії.

 




 версия для печати
 
  Создание сайта - LookMy.info на базе CMS MYSITE